Büyüdüğü kreşte öğretmen oldu

Düzenleyen:
Büyüdüğü kreşte öğretmen oldu

YAŞAM Haberleri

Kadriye Ateş, Bursa’da 1998 yılında, henüz 4 yaşındayken annesinin nakış işçisi olarak çalıştığı Yeşim Tekstil bünyesindeki Yeşim Kreşine gitti.

 İki yıl sonra ilkokula başlayan Ateş, eğitim hayatının devamında Necati Bey Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olup, büyüdüğü kreşe öğretmen olarak geri döndü. 5 yaş grubu çocuklara eğitim veren Ateş “Burada 1 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Burada çocukluğumun en güzel yıllarını geçirdim. Öğretmenlerim bana çocukken çok güzel duygular vermişler ki küçükten beri öğretmen olmak istiyordum. Okul bittikten sonra buraya başlamak benim için güzel bir duygu. Çünkü büyüdüğüm yuva burası. Çocuklarla çok güzel anlaşıyoruz. Zaten çocukları sevmesek bu mesleği yapamazdık” diye konuştu. Ateş, kreş döneminde öğretmeni olan Meral Akarsu ile şimdi meslektaş oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...