HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yanan evden çıkamayan yaşlı kadın can verdi

Düzenleyen: /
Yanan evden çıkamayan yaşlı kadın can verdi
Samsun, Haber

YAŞAM Haberleri

Samsun'da bir evde çıkan yangından dizlerinden ameliyat olduğu için yürüteçle dolaştığı öğrenilen yaşlı kadın alevlerden kaçamayarak oturduğu kanepede evle birlikte yanarak hayatını kaybetti

Samsun'da Hüseyin Cankaya'ya (75) ait tek katlı evde yangın çıktı. Evin tavanının plastik aksam olması üzerine alevler evi tamamen sardı.

DİZLERİNDEN AMELİYAT OLDUĞU İÇİN YANGINDAN KAÇAMADI

Bu sırada evdeki kanepede oturan ve dizlerinden ameliyat olduğu için yürüteç yardımıyla yürüdüğü öğrenilen Hüseyin Cankaya'nın eşi Saadet Çankaya (75) alevlerden kaçamayarak oturduğu kanepede evle birlikte yanarak can verdi. 

Yangın ihbarı üzerine olay yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

'EVDEN ÇIKTIK YANGIN BAŞLADI'

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek soğutma çalışması yaparken, hayatını kaybeden yaşlı kadının eşi Hüseyin Cankaya, "Evde oturuyordu. Soba da yanıyordu. Odun almak için evden çıktık ve ev yanmaya başladı. Evimiz yansın önemli değil hanıma bir şey olmasın. Biz çadır kurar, çadırda da yaşarız" diye feryat edip gözyaşı döktü. 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

6 kızı olduğu öğrenilen yaşlı kadının kızları ve torunları yangın mahalline gelip gözyaşı döküp sinir krizi geçirdiler. 

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. Soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...