HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Genç polisin esrarengiz ölümü!

Düzenleyen:
Genç polisin esrarengiz ölümü!
Polis, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, Kumburgaz'da aracıyla seyir halindeyken bariyerlere çarptı. Polis memurunun başından giren tek kurşunla hayatını kaybettiğini belirleyen polis, intihar şüphesi üzerinde duruyor.

Sabah saatlerinde E-5 karayolu Kumburgaz kavşağında bir aracın bariyerlere çarptığını gören vatandaşlar, yardım etmek için olay yerine gitti. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, aracı kullanan Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Fatih Nenem'in başından giren tek kurşunla öldüğünü belirledi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olayı soruşturan polisin intihar şüphesi üzerinde durduğu öğrenildi. 8 yıllık polis memuru olan Mehmet Fatih Nenem'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...