HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Iğdır'da 'altın yapraklar' hayran bırakıyor

Düzenleyen: /
Iğdır'da 'altın yapraklar' hayran bırakıyor
Iğdır, Kayısı Ağaçları, Haber

YAŞAM Haberleri

Sonbaharın gelmesiyle Iğdır'daki kayısı bağlarında muhteşem görüntüler oluştu.

Iğdır’da bulunan kayısı bağlarının yapraklarının dökülmesi ve oluşturduğu renk tonları insanı hayran bırakıyor. Iğdır’da yaz aylarında “Sarı Altın” Sonbaharda ise “Altın Yapraklar” olarak bilinen kayısı bağları doğa tutkunları ve fotoğraf sanatçılarının ilgi odağı oluyor. Doğanın oluşturduğu bu fotoğraf stüdyosunun kendileri için harika olduğunu belirten fotoğraf sanatçısı Mehmet Özcan, “Iğdır kayısı bahçeleri sonbaharda çok güzel oluyor. Tahmini bir hafta süren bu ortamda insanlar fotoğraf çekmeye geliyor. Biz de fotoğraf sanatçıları olarak bunu değerlendirmek istedik.

Iğdır'da 'altın yapraklar' hayran bırakıyor

Bugün bir arkadaşımızın evlilik yıl dönümü olduğu için buradayız” dedi. Evlilik yıl dönümlerini unutulmaz kılmak için kayısı bağlarına geldiklerini dile getiren Aliye Din Bolluk ise, “Bugün evlilik yıl dönümümüzün birinci yılı olduğu için bu güzel doğada fotoğraf çekinmeye geldik. Ben Bursalı bir gelin olarak bütün gelinleri, Iğdır'ın bu güzel yerlerini görmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu. 

Iğdır'da 'altın yapraklar' hayran bırakıyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...