Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta yol çöktü! Kamyonet içine düştü

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta yol çöktü! Kamyonet içine düştü

YAŞAM Haberleri

Beşiktaş’ta işlek olarak kullanılan bir caddede henüz bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Çökme sonucunda park halindeki bir kamyonetin tekerleği göçüğe girdi. Vatandaşlar çevrede önlem aldı.

Beşiktaş'ta yol çöktü! Kamyonet içine düştüOlay, saat 11.00 sıralarında Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoğun yağış sonrası henüz bilinmeyen bir nedenle parke yolda çökme meydana geldi. Olayda park halindeki bir kamyonetin tekerleği göçüğe girdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen görevliler çevrede önlem aldı. Araç sahibi ise devrilmesini önlemek amacıyla altına takoz koydu. Polis ekipleri, yapılan çalışmaların ardından yoğunlaşan trafiğin açılmasını sağladı. 

Beşiktaş'ta yol çöktü! Kamyonet içine düştü

“Bir anda çöktü, korktum ve araçtan atladım” 

Kamyonet sahibi, “Malzeme getirdim, sonra yol çöktü. Yapacak bir şey yok, arabayı çıkartmaya çalışıyoruz. Bizde nasıl çıkacağımızı düşünüyoruz. İster istemez korktum ve hemen araçtan kendimi aşağıya attım. Yol bu halde, ben aracın içerisindeydim. Sonra bir ses geldi hemen atladım” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...