HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Düzce’de feci yangın: 3 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: /
Düzce’de feci yangın: 3 ölü, 1 yaralı
Düzce, Yangın, Haber

YAŞAM Haberleri

Düzce’nin Yığılca ilçesi Hoşafoğlu köyünde sabah saatlerinde meydana gelen feci yangında 3 çocuk hayatını kaybetti, babaları ise yaralandı.

Yangın, sabah saatlerinde Yığılca'nın Hoşafoğlu köyünde meydana geldi. Muhammed Korkmaz’a ait evde yangın çıktı. Kısa sürede tüm evi saran yangında baba Muhammed Korkmaz evde bulunan 3 çocuğunu kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Düzce’de feci yangın: 3 ölü, 1 yaralı

Evin camından atlayarak kendisini kurtaran babanın vücudunda yanıklar oluştu. Evden çıkamayan Medine Korkmaz (12), Emirhan Sadi Korkmaz (10) ve Umut Eren Korkmaz (8) yanarak can verdiler. Düzce ve Yığılca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından 3 çocuğun cesedi evden itfaiye yardımı ile çıkarıldı. Çocukların cenazesi Yığılca Devlet Hastanesi morguna, ardından ise Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

HAYATINI KAYBEDEN 3 KARDEŞTEN 2'SİNİN ENGELLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Düzce’nin Yığılca ilçesi Hoşafoğlu köyünde sabah saatlerinde meydana gelen feci yangında hayatını kaybeden 3 kardeşten 2'sinin engelli olduğu ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Yığılca Hoşafoğlu köyünde meydana gelen yangında, 3 çocuğu ile yaşayan Muhammed Korkmaz, uyudukları esnada duman kokusuna uyandı. Alevlerin evi sardığını gören Korkmaz, evin penceresinden kendini dışarı atarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alarak söndürdü. Yanan evde inceleme yapan itfaiye ekipleri Medine Korkmaz(12), Emirhan Korkmaz ile Umut Eren Korkmaz'ın(8) hayatlarını kaybettiği belirledi. Binanın giriş katındaki dairede çıkan yangında hayatlarını kaybeden 3 kardeşten Medine ve Emirhan'ın engelli olduğu, tedavi için gittikleri rehabilitasyon merkezine ise kardeşleri Umut Eren tarafından götürüldüğü öğrenildi. Evin penceresinden atladığı sırada ayağında kırıklar olan baba Muhammed Korkmaz'ın hastanede tedavisi sürerken, sobadan çıktığı tahmin edilen yangın hakkında inceleme devam ediyor. 

Düzce’de feci yangın: 3 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...