Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Turhan'dan Ankara'daki tren kazasıyla ilgili açıklama

Düzenleyen:
Bakan Turhan'dan Ankara'daki tren kazasıyla ilgili açıklama

YAŞAM Haberleri

Ankara'da 9 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasıyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan "Adli ve idari tahkikat devam ediyor. Sinyalizasyon sistemi demiryolu sistemi için olmazsa olmaz değil." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara'daki hızlı tren kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Turhan, 'sinyalizasyon olmadığı için bu kaza oldu' gibi değerlendirme yapanların doğru değerlendirme yapmadığını söyledi.

İşte Bakan Turan'ın açıklamaları:

"Adli ve idari tahkikat devam ediyor. Sinyalizasyon sistemi demiryolu sistemi için olmazsa olmaz değil. Bu sistemin olmamasından dolayı demir yollarında işletme yapılamaz diye bir şey yok. Bilgilerinize sunuyorum. Kazadan sonra 'sinyalizasyon olmadığı için bu kaza oldu' gibi değerlendirme yapanlar doğru bir değerlendirme yapmıyor."

Bakan Turhan, 'Çarpışan iki trende var mıydı?' sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Bu soru doğru bir soru değil. Sinyalizasyon sistemleri demir yolu sistemlerinde bulunan, hatlarında bulunan bir sistem."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...