Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Telefon sipariş etti, gelen ürüne inanamadı!

Düzenleyen:
Telefon sipariş etti, gelen ürüne inanamadı!

YAŞAM Haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan emekli Kerim Aydın (56), televizyon izlerken gördüğü cep telefonu reklamı üzerine, sipariş verdi. Kargo şubesine gelen kutudan uygunsuz ürün çıktığını belirten Aydın, "Hem dolandırıyorlar hem de kendilerince espri yapıyorlar" dedi.

Turgutlu'da yaşamını sürdüren Kerim Aydın, kahvede otururken, televizyonda izlediği reklam üzerine cep telefonu siparişi verdi. Aydın, 3 gün sonra gönderilen mesajla ürünün kargo şubesine ulaştırıldığını öğrendi. Siparişini almak için şubeye giden Aydın, 198 lira yatırdı. Cep telefonu beklediği kutuyu açan Aydın, içinde uygunsuz ürünler olduğunu gördü. Turgutlu Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvuran Aydın, "Giden paradan çok, kutunun içinden çıkan sprey ve kremler moralimi bozdu. Karı- koca 1500 lira emekli maaşıyla geçiniyoruz. Hem dolandırıyorlar hem de kendilerince espri yapıyorlar" diye konuştu. 

Başkalarının da dolandırılmaması için şikayetçi olduğunu belirten Kerim Aydın, kutudan çıkanları gösterirken, sitede yazan telefonu aradığında da yüzüne kapattıklarını söyledi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...