HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! İş çıkış saatine dikkat

Düzenleyen: /
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! İş çıkış saatine dikkat
Kar Yağışı, Yaşam Haberleri , Haber

YAŞAM Haberleri

Sabah saatlerinde İstanbul'un yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı, öğleden sonra İstanbul Boğazı çevresinde etkisini arttırdı. Yağışın artması ile birlikte trafikte özellikle iş çıkış saatinde yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün dün uyardığı kar yağışı İstanbul'da başladı. Batı kesimlerde başlayan yağış, bu saatlerde doğu kesimlere de ulaştı. İstanbul Boğazı ve çevresinde de kar yağışı etkili oluyor.

YAĞMUR, YERİNİ KARA BIRAKTI

Dün akşam saatlerinde İstanbul'da etkili olmaya başlayan ve gece boyunca devam eden şiddetli yağmur, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Yer yer su baskınlarına da neden olan yağmur, öğle saatlerinde kentin bazı yüksek kesimlerinde yerini kara bıraktı.

HER GEÇEN SAAT ETKİSİNİ ARTIRIYOR

İki gündür yağmurun etkili olduğu İstanbul'da Arnavutköy, Beylikdüzü, Sarıyer ve Boğaz çevresinde öğlen saatlerinden itibaren kar yağışı başladı.

TRAFİĞE DİKKAT

Şu anda yüzde 47 olarak İstanbul trafik yoğunlunun yüzde 75 seviyelerine ulaşacağı tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...