HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

32 hane ve 93 seçmenli köyde 6 muhtar adayı çıktı, köylünün kafası karıştı

Düzenleyen:
32 hane ve 93 seçmenli köyde 6 muhtar adayı çıktı, köylünün kafası karıştı
Bursa, Yerel Seçimler, Haber

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 93 seçmenin bulunduğu Olukman Mahallesi'nde yerel seçimler öncesi 6 tane muhtar adayı çıktı. Tamamı akraba olan adaylar arasında seçim yapmakta zorlanan köylülerin kafası karıştı.

31 Mart seçimlerinde en ilginç yarışlardan biri de Bursa'da yaşanacak. Çünkü İnegöl'e bağlı Olukman Köyü'nde tam 6 muhtar adayı var.

BAŞKA ADAYLAR DA ÇIKABİLİR

93 seçmenin bulunduğu ve 32 hane olan köyde şu ana kadar 6 kişi muhtarlığa aday. Mahallede seçim zamanı kıyasıya bir rekabet yaşanırken, başka muhtar adaylarının da çıkabileceği belirtiliyor.

Olukman Muhtarı Hasan Doğru, "Ben iki dönemdir muhtarım. Şu anda yapılacak seçimler için dana 5 aday var. Buradaki adayların hepsiyle akrabayız. Kardeşçe ve dostça seçimin geçmesini bekliyoruz. Ben iki dönemde pek çok proje gerçekleştirdim. Bir gölet projemiz vardı. Onu da başlattık, ama şu anda çalışmalar durdu. Gölet projesinin de tekrar başlamasını istiyoruz" dedi.

Köy sakinlerinden Şükrü Yavuz ise, "Dostça bir seçim bekliyoruz. Muhtarların maaşları çok iyi. Ben de muhtar seçileceğimi bilsem adaylığımı koyarım. Otuz haneli köyden 30 aday da çıkabilir. Ama kazanan bir kişi olacak" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...