Pes dedirten savunma! 'Belimdeki bıçaktan haberim bile yoktu'

Düzenleyen:
Pes dedirten savunma! 'Belimdeki bıçaktan haberim bile yoktu'

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de, SIM kartın çalışmaması nedeniyle çıkan kavgada bir kişiyi bıçakla öldürdükleri iddia edilen sanıkların davasında yapılan savunma adeta ‘pes’ dedirtti.

Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanık Emre K. (25) ve tutuksuz sanık Bedirhan A. (18) ile avukatları katıldı. 

"BELİMDEKİ BIÇAKTAN HABERİM YOKTU"

Cinayet zanlısı Emre K.’nın yaptığı savunma adeta ‘pes’ dedirtti. Sanık Emre K., belindeki bıçaktan haberinin olmadığını söyleyerek, “Tekel bayisinden parasız alkol almaya kalktım. Maktul Ejder bana tekme tokat girişti. Tekel bayi işletmecisinden özür dileyip eve gittik. Belimdeki bıçaktan haberim bile yoktu. Eve gittiğimizde Ejder bana yine vurdu. Yere düştüm. Gerisini bilmiyorum. Alkollüydüm, hatırlamıyorum. Ejder beni zaten evde bıçakladı. Daha öncesinde de tokatlamıştı. Üzerime saldırdı. Bıçaklandıktan sonrasını hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı. 

Sanıklardan Bedirhan Alkan ise hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek beraatini talep etti. Mahkeme heyeti sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verirken, dosyayı karara bağlamak için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

Büyükdere Mahallesi'ndeki bir evde, geçen yıl haziran ayında çıkan  kavgada, bıçakla ağır yaralanan Ejder As, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi  Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen yaşamını yitirmiş,  Bedirhan A. ve Emre K. tutuklanmıştı. 
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...