Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuyruk 1 kilometreyi buldu! Sokak araları bile doldu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kuyruk 1 kilometreyi buldu! Sokak araları bile doldu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa’da, teleferikle Uludağ’a çıkmak isteyen tatilciler, 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Kuyruk, sokak aralarına kadar uzadı.

Okulların yarıyıl tatiline girmesini fırsat bilen tatilciler ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kış Şenliği etkinliğine katılacak olanlar, Uludağ’a akın etti. Ülkenin birçok illerinden ailece ya da arkadaş gruplarıyla gelen tatilciler, teleferiğe binmek için uzun kuyruk oluşturdu. 1 kilometreyi bulan kuyruk, Teferrüç Mahallesinde sokak aralarına kadar uzadı.

'BEKLEDİĞİMİZE DEĞECEĞİNE İNANIYORUZ'

Karnelerini alıp, aileleriyle tatile gelen çocuklar, Uludağ'da kar oynayacaklarını ve bol bol kayacaklarını, karın tadını çıkaracaklarını söyledi.

Uludağ’a ilk defa çıkacaklarını söyleyen Ankaralı tatilci, "Araba ile çıkmayalım, teleferikle Uludağ'a gidelim istedik. Bu kuyruğu gördük ama yine de beklemeye karar verdik. Yukarıya, beyaz cennete çıktığımızda beklediğimize değeceğine inanıyoruz" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...