Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karısını öldürüp cesedi başında bunu yapmış!

Düzenleyen:
Karısını öldürüp cesedi başında bunu yapmış!

YAŞAM Haberleri

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde tartıştığı karısı Hürü Açık'ı 15 bıçak darbesiyle öldüren Hasan Açık çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 20 Ocak günü akşam saatlerinde Osmaniye Düziçi ilçesine bağlı Cumhuriyet mahallesinde yaşandı. Hasan Açık (60)  ve eşi Hürü Açık (57) evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Hasan Açık, mutfaktan aldığı bıçakla Hürü Açık'ı bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan koca Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın ardından ise cinayet gecesi yaşananların ayrıntısı ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Hürü Açık'ın yapılan ilk otopsisinde 15 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybettiği,Hasan Açık'ın ise karısını öldürdükten sonra cesedin başında bekleyerek 155 polis telefonunu arayıp ağlayarak "eşimi bıçaklayarak öldürdüm gelin beni alın" dediği ve kendini ihbar ettiği ortaya çıktı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...