HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Pasta çaldı, iş yerinin önünde oturup dinlenirken yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Pasta çaldı, iş yerinin önünde oturup dinlenirken yakalandı
Pasta Çaldı, Konya, Haydar Eyisatır, Haber

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da yaşayan Haydar Eyisatır (26), camdan kapısını zorla açıp içeri girdiği pastaneden 130 lira para ve 500 lira değerinde pasta çaldıktan sonra iş yerine önünde oturup dinlenirken polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve poliste 25 suç kaydı bulunan Eyisatır tutuklanırken, hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, salı gecesi Selçuklu ilçesi Erenköy Mahallesi Yeni Sille Caddesi'nde bir pastanede meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Haydar Eyisatır, bisikletiyle pastanenin önüne gelip, önce kapı sandığı camı açmaya çalıştı. Daha sonra kapının yerini fark eden Eyisatır, otomatik cam kapıyı eliyle aralamaya çalıştı. Yapamayınca çevresinde bulduğu bir kalasla iki kapı arasını aralamayı denedi. Bu da olmayınca yere oturup, yine eliyle aralamaya çalıştı. Ardından da itekleyerek kapıyı kırdı. İçeriden 130 lira para ve 500 lira değerinde pasta çalan Eyisatır, bisikletine binip uzaklaşmak istedi. Ancak biraz ilerleyip, iş yerinin önüne oturup dinlenmeye başladı. İş yerinin alarmının çalması üzerine olay yerine gelen polis tarafından yakalandı. Alkollü olduğu ileri sürülen ve poliste farklı suçlardan 25 kaydı bulunan Eyisatır, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...