Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kızının tartıştığı sınıf arkadaşını darp eden veliye soruşturma

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kızının tartıştığı sınıf arkadaşını darp eden veliye soruşturma

YAŞAM Haberleri  / İHA

Üsküdar’da özel bir okulda okuyan kızıyla tartıştığı gerekçesiyle kızının sınıf arkadaşını darp eden baba hakkında "haksız tahrik altında basit yaralama" suçundan 1 aydan 9 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Üsküdar’da bir özel okulda kızının tartıştığı sınıf arkadaşını darp ettiği öne sürülen baba Tuncay C. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, özel bir kolejde 7. Sınıf öğrencisi olan B.T.G.’nin olay tarihinde sınıf arkadaşı olan E.C.’yi rencide edecek bir videoyu sınıfın akıllı tahtasında diğer öğrencilere izlettiği, E.C.’nin B.T.G.’ye tepki gösterdiği anlatıldı. Bunun üzerine B.T.G.’nin E.C.’ye küfür ettiği, tokat atarak yaraladığı belirtildi. 


'KIZIMA VURAN KİM?' DİYEREK DARP ETMİŞ
Olayı öğrenen E.C.’nin babası Tuncay C.’nin okula gittiği ve kızının sınıfına girerek ‘kızıma vuran kim?’ diye sorduğu, B.T.G.’nin elini kaldırması üzerine şüphelinin haksız tahrik altında kızının uğradığı saldırıdan duyduğu öfkeyle B.T.G.’ye saldırarak ona yumrukla vurmaya çalıştığı kaydedildi. Bu sırada küçük çocuğun geri çekilerek yere düştüğü, şüphelinin çocuğa birkaç kez tekmeyle vurarak darp ettiği ve yaraladığı belirtildi. 


VELİNİN 9 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ 
İddianamede, şüpheli Tuncay C.'nin "haksız tahrik altında basit yaralama" suçundan 1 aydan 9 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. Hazırlanan iddianame gönderildiği mahkemece kabul edildi. Şüpheli yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak. 
Ayrıca savcılık, sınıf arkadaşları olan B.T.G. ve E.C. hakkında da birbirlerine karşı gerçekleştirdikleri eylemleri nedeniyle ayrı bir dava açtı. Hazırlanan iddianamede, B.T.G'nin arkadaşı E.C'ye yönelik eylemlerinden dolayı "basit yaralama" ve "hakaret" suçlarından 1 yıl 3 ay 10 güne kadar hapsi istenirken, E.C. hakkında ise arkadaşına yönelik eylemlerinden dolayı "hakaret" suçundan 9 ay 10 güne kadar hapis cezası talep edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...