Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düzce polisinden uyuşturucu operasyonu

Düzenleyen:
Düzce polisinden uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri

Düzce’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinde Uyuşturucu ve Uyarıcı etkisi olan Sentetik Ecza satışı yaptığı tespit edilen 1 şahıs, Sentetik Ecza aldığı tespit edilen 2 şahıs yakalandı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada; il merkezinde Uyuşturucu ve Uyarıcı etkisi olan Sentetik Ecza satışı yaptığı tespit edilen 1 şahıs yapılan operasyon neticesinde yakalandı. Uyuşturucu ve Uyarıcı etkisi olan Sentetik Ecza satışı yapan şüpheli 1 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince Tutuklanarak Cezaevine teslim edildi. Soruşturma kapsamında tutuklanan şahıstan Sentetik Ecza aldığı tespit edilen 2 şahıs hakkında da ayrıca uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...