HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Megakent rengarenk

Düzenleyen: /
Megakent rengarenk
Lale, İstanbul, İstanbul Lale, Haber

YAŞAM Haberleri

Baharın gelişiyle birlikte İstanbul’un çeşitli yerlerine dikilen 20 milyon lale şehri adeta gelin gibi süsledi. Milyonlarca lalenin Emirgan Korusunda oluşturduğu eşsiz manzara çekilen görüntülerle kendine hayran bıraktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kenti 20 milyon lale ile süsledi. İstanbul’un dört bir köşesindeki koru ve parklara milyonlarca lale özenle dikildi. Emirgan Korusu’nda açan laleler manzarasıyla dikkat çekti. Yerli ve yabancı turistlerin en çok uğradıkları turistik yerlerden birisi olan korudaki lalelerin zarar görmemesi için güvenlik görevlileri fotoğraf çekenleri anında uyardı. Ayrıca Kadıköy Göztepe 60. Yıl Parkı ve Sultanahmet Meydanı’nda bazı sokaklar, parklar, bahçeler ve meydanlar lale ile rengarenk oldu.
12 yıldır fotoğrafçılık yaptığını ifade eden Neslihan Yazıcılar, “Çekim yapmak için hafta arasını tercih ettim, ama yine de çok kalabalık. İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızı da buraya davet ediyorum. Lale fotoğraf çekmek için çok güzel bir mekâna sahip. Ayrıca bu lalelerle ilgili düzenlenecek fotoğraf yarışmasına katılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
İlk defa Emirgan Korusuna geldiğini ifade eden Sibel Sertkaya da, “Arkadaşımın ısrarı üzerine buraya geldim. 20 yıldır İstanbul’da yaşıyorum, ilk defa Emirgan Korusu’ndayım. Çiçekleri zaten çok severim, burada farklı bir atmosferde daha güzel bir manzara oluşmuş. Herkesin bu güzellikleri görmesini istiyorum” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...