HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK'nın bombası 2 çocuğu öldürdü, geriye bu fotoğrafları kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
PKK'nın bombası 2 çocuğu öldürdü, geriye bu fotoğrafları kaldı
Tunceli, Eyp, , Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tunceli’nin Ovacık ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından araziye döşenen EYP'nin patlaması sonucu ölen 2 kardeşten geriye fotoğrafları kaldı

Olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Bilgeç köyü Çakılyayla mezrasında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, mezrada gezintiye çıkan kardeşler 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu, teröristlerin araziye yerleştirdiği EYP'nin üzerine bastı. Kardeşlerin bastığı EYP, infilak etti. Patlama sonucu çocuklardan Ayaz olay yerinde hayatını kaybetti, 4 yaşındaki Nupelda ise helikopterle getirildiği Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

PKK'nın bombası 2 çocuğu öldürdü, geriye bu fotoğrafları kaldı
Hayvancılıkla uğraştıkları için 2 çocuğuyla yaylaya çıkan Ekber ve Cevriye Güloğlu çifti bugün yaşanan talihsiz olay sonrası yıkıldı. İlkokul 3. sınıfı bitiren Ayaz ve bu yıla Anaokuluna yazılan Nupelda'dan geriye mutlu günlerinde çekilen fotoğrafları kaldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...