HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İnsanlar, kirlenmemek için ölümünü seyretti!..

Düzenleyen: /
İnsanlar, kirlenmemek için ölümünü seyretti!..
Unkapanı, Haberler, Ceset, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul’daki sel felaketinin en acısı yaşanılan can kaybıydı. Unkapanı alt geçidinde bulunan bir kişi, yaşanılan su baskınında hayatını kaybetti...

Çevredekiler tarafından “Cici Baba” diye tanınan 60’lı yaşlardaki şahsın gerçek ismini bilen kimse yok. Kimliği henüz tespit edilemeyen merhumu, yıllardır sokaklarda birlikte yaşadığı evsiz arkadaşları anlattı. Erkan Aydoğdu “Çok güzel insandı, dürüsttü. Ekmeğini paylaşır, parası varsa karnımızı doyururdu. Kimseye bir zararı yoktu. Hep burada yatardı” diye konuştu. Hakkı Üzüm ise “Adam suyun içinde, kimse demiyor ki ‘Bunu kurtaralım, çıkaralım.’ İnsanlık gerçekten de ölmüş. Sadece bakıyorlar. Üstündeki telefonları gitmesin, ayakkabıları kirlenmesin diye adama yardımcı olmadılar. Sonra çıkardılar, 10 metre ileriye koydular, üstüne de pis branda örttüler. Adam can çekişe çekişe öldü” ifadelerini kullandı. Bu arada ölen kişinin cenazesi, kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...