Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'deki yangın devam ediyor! Bir mahalle tehdit altında

Düzenleyen:
İzmir'deki yangın devam ediyor! Bir mahalle tehdit altında

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki ormanlık alanda dün başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Çok sayıda ekip alevlerin tehdidi altındaki Seferihisar'ın Beyler mahallesine yönlendirildi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Karabağlar ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını Menderes ve Seferihisar ilçelerine sıçramıştı.

28 saattir söndürülemeyen alevler en çok Seferihisar ilçesine bağlı Beyler mahallesi çevresinde etkili oluyor. Bölgeye 17 helikopterin de desteğiyle yoğun bir şekilde müdahale ediliyor. 

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINDAN KARELER

Alevlere karadan müdahale eden ekiplerin sayısı da artırıldı. İtfaiye ekiplerine gönüllü vatandaşlar da yardımcı oluyor.

İzmir'deki yangın devam ediyor! Bir mahalle tehdit altında

Yangında şu ana kadar tarım alanları ve üzüm bağlarının da aralarında olduğu 500 hektara yakın alanın kül olduğu belirtiliyor.

TÜM İŞ MAKİNELERİ BEYLER'E YÖNLENDİRİLDİ

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yangının ilçeye bağlı Beyler mahallesini tehdit etmeyi sürdürdüğünü belirterek, tüm iş makinelerini bu mahalleye yönlendirdiklerini bildirdi. 

İzmir'deki yangın devam ediyor! Bir mahalle tehdit altında

"İÇİMİZ YANIYOR"

Yaban hayatının da ormanla birlikte kül olduğunu ifade eden Yetişkin, "İçimiz yanıyor, kahroluyoruz. Eski Orhanlı Mahallesi'nde tehlike geçse de Beyler Mahallesi halen tehdit altında. Rüzgar maalesef müdahaleyi zorlaştırmaya devam ediyor. Tüm iş makinalarımızı öğleye doğru Beyler'e gönderdik" diye konuştu.

Dün Muğla'nın Milas ve Bodrum; İzmir'in Urla ilçelerinde çıkan orman yangınları ise kontrol altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...