HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Manavgat'ta 1 kişi denizde boğuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Manavgat'ta 1 kişi denizde boğuldu
Antalya, , Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya Manavgat'ta denize giren 1 kişi boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Özgören (39), Manavgat-Alanya D-400 karayolu üzerinde Çenger Mahallesinde bulunan Amelia Beach otel sahilinden denize girdi. 50 metre açıldıktan sonra boğulma tehlikesi yaşayan Mustafa Özgören, kısa bir süre sonra gözden kayboldu. Özgören’in bedeni yaklaşık 10 dakika sonra kıyıya vururken, yapılan ilk yardım müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mustafa Özgören, Manavgat Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Aslen Konya Ermenek nüfusuna kayıtlı olan Mustafa Özgören’in Alanya’da ikamet ettiği ve yakın zamana kadar Alanya’da pazarcılık yaptığı bildirildi. Mustafa Özgören’in cenazesi Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...