Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polisten kaçan alkollü sürücüye 4 bin 36 TL ceza

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Polisten kaçan alkollü sürücüye 4 bin 36 TL ceza

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük’te vatandaşların ihbarı üzerine polis tarafından durdurulmak istenen alkollü sürücü, aracını terk edip kaçmak isterken kıskıvrak yakalandı. 214 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye 4 bin 36 TL ceza kesildi.

Edinilen bilgiye göre, trafik ekipleri trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle diğer sürücülerin ihbarı üzerine Hakan K. yönetimindeki 06 TSN 47 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü aracıyla kaçmaya başladı. Kısa süreli kovalamacanın ardından ara sokağa giren sürücü, aracını park ettikten sonra yaya olarak izini kaybettirmeye çalıştığı sırada ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Yapılan kontrollerde Hakan K. 214 promil alkollü çıktı. Polis merkezine götürülen sürücüye "dur ihtarına uymamak", "alkollü araç kullanmak” ve “trafiği tehlikeye düşürmek” suçlarından 4 bin 36 TL ceza kesilirken, ehliyetine de 5 yıl el konuldu. Ayrıca araç sahibine de 2 bin 361 TL ve aracın muayenesi olmadığı için 488 TL olmak üzere toplam 2 bin 849 TL ceza kesildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...