Kollarına kimyasal enjekte eden Kirill Tereshin ameliyat oldu

Düzenleyen:
Kollarına kimyasal enjekte eden Kirill Tereshin ameliyat oldu

YAŞAM Haberleri

Rusya'da yaşayan 23 yaşındaki Kirill Tereshin, kollarına kimyasal enjekte ederek 10 günde devasa kol kaslarına sahip olmuş ve dünya çapınca üne kavuşmuştu. Kaslarına enjekte ettirdiği sentol sebebiyle doku çürümesi ve deri fibröz dejenerasyonu geçiren Kirill Tereshin'in sağlık durumu daha kötüleşti. Kirill Tereshin, bu sevdası yüzünden kollarını kaybetmekle karşı karşıya kaldı. Rus güzel Alana Mamaeva, Tereshin için harekete geçti ve onu ameliyata ikna etti.

Rusya'da yaşayan 23 yaşındaki Kirill Tereshin, bisepslerine enjekte ettirdiğini söylediği sentol sebebiyle dünya çapında ün elde etti.

Doktorların 61 cm kalınlığındaki kollarının kesilebilme ihtimali olduğu belirtilen Kirill Tereshin geçtiğimiz günlerde bıçak altına yatmaya karar vermişti.

Kirill Tereshin ameliyatın ardından ilk kez kollarının yeni görünümünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İlk olarak sol kolu tedavi edilen Kirill'in biseps kalınlığının diğer koluna nazaran oldukça inceldiği görüldü

23 yaşındaki talihsiz genç şimdi kolundaki sargısının açılacağı günü bekliyor.

Ameliyatı yapan Doktor Dmitry Melnikov, Kirill'in kollarından sanılanın aksine sentol değil toplamda 6 litre vazelin benzeri bir jel çıkarıldığını söyledi.

Sechenov Moskova Devlet Tıp Üniversitesi'nde gören yapan Doktor Melnikov, "Şu an için Kirill'in bir kolundaki hasarlı dokuyu çıkardım" dedi.

Kirill'in kolundan çıkan petrol bazlı jel maddenin kol kasları boyunca yayıldığını belirten Melnikov, Rusya'da petrol bazlı jel madde ile plastik cerrahi yaptırmaya çalışan çok sayıda kişi olduğunu belirtti.

Kirill'in kollarından çıkarılan hasarlı kas ve doku örneklerini bir video ile paylaşan Melnikov, koldaki dokunun önemli bir kısmının kurtarıldığını ifade etti. Kaslarına enjekte ettirdiği jel benzeri sıvı sebebiyle doku çürümesi ve deri fibröz dejenerasyonu geçiren Kirill Tereshin'in sağlık durumu günden güne daha kötüye gitme tehlikesiyle karşı karşıyaydı.

Talihsiz vücut geliştirme sporcusu için yardım kampanyası düzenleyen FC Krasnodar'da orta saha oyuncusu olan Pavel Mamayev'in eşi Alana Mamaeva da, ameliyat süreci boyunca Kirill'in yanındaydı.

Ameliyat öncesinde Kirill sık sık, "Hazırım, korkmuyorum" dedi. O anlarda Kirill'in annesi de talihsiz oğluna destek için hazır bulundu. Geçtiğimiz günlerde Rus Yeşil Dev lakaplı 18 yaşındaki Asxab Tamaev ile antrenman yaptığı anlara dair görüntüleri paylaşan Kirill Tereshin, bir sonraki MMA maçının yakın tarihte gerçekleşeceğine dair sinyal vermişti.

İkili geçtiğimiz günlerde bir başka video daha paylaşmış ve Tamaev Asxab, Kirill Tereshin'in başındaki sıvı dolu şişeyi hedef tahtası olarak kullanmıştı.

Tamaev Asxab'ın döner tekme atarak şişeyi tam 12'den vurduğu görüntüler 200 bine yakın görüntülenme aldı. Kirill Tereshin geçtiğimiz ay Rus blogger Oleg Mongol ile ringe çıkmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...