Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'HDP nereye giderse gitsin peşini bırakmayız'

'HDP nereye giderse gitsin peşini bırakmayız'

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti 92’nci gününe girdi.

2014 yılında İstanbul’da kaçırılan oğlu Tuncay (19) için üç aydır eylem yapan Şevket Bingöl, anne ve babalara korkmamalarını, bu mücadeleye destek olmaları çağrısı yaptı. Baba Bingöl, şunları söyledi:
91 gündür buradayım, 91 yıl da geçse, çocuğumu almadan dönmeyeceğim. HDP nereye giderse gitsin onlar av olsa biz avcı olacağız onların peşini bırakmayacağız. Anneler ve babalara çağrı yapıyoruz; biraz duyarlı olun. Bugün çocuklarınız için mücadele etmezseniz başka na zaman mücadele edeceksiniz. Gelip burada haklarını savunsunlar, PKK’dan korkmasınlar. PKK dediğiniz nedir ki, bir paçavra. Bunlar Amerika’nın kuyu bekçileri. PKK Kürtlerde genç bırakmadı. Artık onlara verecek gençlerimiz yok.  Biz çocuklarımızı istiyoruz.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...