Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den yeni uyarı! Çarşamba gününe kadar devam edecek

Düzenleyen:
Meteoroloji'den yeni uyarı! Çarşamba gününe kadar devam edecek

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den yapılan son uyarıya göre çarşamba gününe kadar belli bölgelerde fırtına etkisini gösterecek. Bu akşam başlayıp etkisini artıracak olan fırtınanın çarşamba günü saat 12.00'de son bulması bekleniyor.

Türkiye'de kış etkisini gösteriyor. Doğu Anadolu bölgelerinde eksi 20 dereceye kadar ulaşan hava sıcaklıkları yurt genelini esir almış durumda. Salı gününden itibaren yurt genelinde sağanak yağış ve kar etkisini gösterecek. Fakat çarşamba günü güneşli bir hava olacak. Fakat havanın açması ayazla Marmara’da bile sıcaklıkları gece sıfırın altına indirecek. Perşembe günü yağış birçok noktada karla karışık yağmura dönebilir. İstanbul'da da karla karışık yağmur bekleniyor.

BATI VE ORTA AKDENİZ'DE FIRTINA

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıya göre bu akşam saatlerinden itibaren çarşamba gününe kadar Batı ve Orta Akdeniz'de fırtına görülecek. Fırtına çarşamba günü bölgeyi terk edecek.

SİLİVRİ'DE KAR YAĞDI

Öte yandan İstanbul'un Silivri ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Silivri'de etkisini gösteren yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Kar yağışı yolları beyaza bürürken, ilçede güzel görüntüler oluşturdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...