İstanbul'da su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? İSKİ duyurdu

Düzenleyen:
İstanbul'da su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? İSKİ duyurdu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un birçok ilçesinde 21 Ocak günü su kesintisi yaşanıyor. İSKİ, yaptığı açıklamada kesintilerin ne zaman sona ereceğini açıkladı. Su kesintisinden en çok etkilenen ilçeler ise Üsküdar, Beykoz, Başakşehir, Şişli ve Büyükçekmece oluyor. Peki sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

İstanbul'un bazı ilçelerinde yer alan bazı mahallerde, bakım onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanıyor. Peki sular ne zaman gelecek? Yapılan açıklamada "21 Ocak 2020 Salı günü 10.00 ile 22 Ocak 2020 Çarşamba günü 01.00 saatleri arasında 15 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir" denildi. Su kesintisinin en çok yaşandığı ilçeler ise şunlar: Ataşehir, B.Çekmece, Bahçelievler, Başakşehir, Beykoz, Beyoğlu, Maltepe, Sancaktepe, Üsküdar, Şişli ve Ümraniye. Birçok bölgede kesinti giderildi.

SU KESİNTİSİ DEVAM EDEN BÖLGELER

Üsküdar İlçesi:
Bulgurlu, Kuleli, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Küplüce, Güzeltepe, Cumhuriyet, Bahçelievler, Küçüksu, Kandilli, Ferah, Kısıklı, Kirazlıtepe, Burhaniye ve Küçükçamlıca Mahalleleri.

Ümraniye İlçesi:
Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Kazım Karabekir, İnkılap, Elmalıkent, Esenevler, Armağanevler, Site, Saray, Atatürk, Tantavi, Yamanevler, Namık Kemal, İstiklal, Atakent ve Yenişehir Mahalleleri.

Beykoz İlçesi:
Yenimahalle

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...