Duygulandıran hidayet... Mikela Mikail oldu

Duygulandıran hidayet... Mikela Mikail oldu

YAŞAM Haberleri

İhlas Marmara Evleri’nde Reva Akademi’nin düzenlediği kültür etkinliklerinde duygu dolu anlar yaşandı. İlahiyatçı Yazar Ömer Çetin Engin’in verdiği konferansa katılan İtalyan Mikela Taullai, İslam dinine girmek istediğini söyleyerek, katılımcıların önünde kelime-i şehadet getirdi ve Müslüman oldu.

Mikela, bundan sonra Mikail ismini kullanacağını söyleyerek duygularını, sevincini din kardeşleri ile paylaştı. Müslümanlığı seçmesine neyin sebep olduğu sorulan Mikail, “Avrupa’nın birçok şehrinde bulundum. Oralarda kimse kimseye şefkat göstermiyor, yardımcı olmuyor. Burada daha önce yaşamadığım bir sıcaklık hissettim. İnsanlar dostça yaklaşıyor, kardeşinden ayırmıyor. Konferansa geldiğimde bambaşka duygular yaşadım. Gösterilen ilgi ve samimiyet beni çok etkiledi.  Bu insanlarla sanki uzun yıllardır arkadaşmışım gibi bir yakınlık duydum. Kendimi film yıldızı gibi hissettim, adeta rüyadayım” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...