Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sultangazi’de yangın paniği, mahsur kalanlar son anda kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sultangazi’de yangın paniği, mahsur kalanlar son anda kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sultangazi’de bir binada çıkan yangında mahsur kalanlar son anda itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bina kullanılamaz hale gelirken yangın nedeniyle sinir kirizi geçiren bir apartman sakinine ambulansta müdahale edildi.

Olay, Sultangazi Habipler Yahya Mahallesi Seda Sokakta bulunan bir binada meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle binanın bodrum katında yangın çıktı. Binanın bodrum katından kısa sürede diğer katlara da sıçrayan yangından bina sakinleri, itfaiye ve polis ekiplerinin yardımıyla tahliye edildi. Alevler içinde kalan binadan son anda bir kişi çıkarıldı. Apartmandan çıkarılan genç ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Bina kullanılamaz hale gelirken, evi alevlere teslim olan bir kadın sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren kadına ambulansta müdahale edilirken yangının çıkış nedenine ilişkin incelme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...