Afyonkarahisar’da korona virüsü şüphesi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Afyonkarahisar’da korona virüsü şüphesi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da korona virüsü şüphesiyle hastaneye getirilen İranlı çocuk gözlem altına alındı.

Sabah saatlerinde İran uyruklu 3 yaşındaki Elya Ahmedi isimli çocuk, ailesi tarafından korona virüsü şüphesiyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesine getirildi. Çocuk tedavi altına alınırken, hastanedeki bir servis diğer hastalara ve hastane personellerine kapatıldı. Çocuğun durumuyla ilgili Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Valiliğine de bilgi verilirken, gerekli tetkiklerin ardından çocukta korona virüsü olup olmadığı tespit edilecek.

Afyonkarahisar Valiliği: "Korona virüsü vakası bulunmamaktadır"

Afyonkarahisar Valiliği, İran uyruklu çocukta korona virüsü şüphesine rastlanmadığını, mevsimsel grip olduğunun anlaşıldığını açıkladı.

Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamada, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine başvuran 3 yaşındaki İran uyruklu çocuğun mevsimsel grip olduğunun anlaşıldığı belirtilerek, "20 gün önce Türkiye'ye giriş yapan İranlı ailenin 3 yaşındaki çocuğunda yüksek ateş olması sebebiyle bu sabah Afyonkarahisar Devlet Hastanesine getirilmiş, hastanın mevsimsel grip olduğu anlaşılmıştır. İlimizde yeni korona virüs (Covid-19) vakası ya da şüphelisi bulunmamaktadır" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...