Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4 büyük şehrin ortasında kaldı! Osmaniye'ye giriş çıkış yapılamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
4 büyük şehrin ortasında kaldı! Osmaniye'ye giriş çıkış yapılamıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Koronavirüs tedbirleri kapsamında giriş ve çıkışlar yasaklanan 30 büyükşehir arasında yer almamasına rağmen giriş ve çıkışların yasaklandığı 4 büyükşehirin arasında kalan Osmaniye ilinde coğrafi konumu nedeniyle giriş çıkışlar yasaklanmış oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından canlı yayında açıklanan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehre ve Zonguldak iline araç giriş çıkışları yasaklanmıştı. İç İşleri Bakanlığınca gönderilen genelgeye göre giriş ve çıkışları yasaklanan büyük şehirlerde il sınırında polis ve jandarma tarafından uygulama yapılarak önlem alındı. Kuzeyinde Kahramanmaraş, güneyinde Hatay, doğusunda Gaziantep,batısında ise Adana Büyükşehir Belediyesi olan Osmaniye ili, giriş ve çıkışları yasaklanan komşu illerin ortasında kaldığından dolayı yasak kapsamı alanında kaldı. Osmaniye’de kolluk kuvvetleri il sınırı giriş ve çıkışlarında önlem alarak diğer komşu şehirlerden gelen olup olmadığı yönünde tedbir aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...