Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Varı yoğu neyi varsa bağışladı

Varı yoğu neyi varsa bağışladı

YAŞAM Haberleri

Bolu’da yaşayan işçi emeklisi 85 yaşındaki Durmuş Türkan, arabası ve deposunu satarak elde ettiği 45 bin lirayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Millî Dayanışma Kampanyası’na bağışladı.

Merkeze bağlı Çobankaya köyünde yalnız yaşayan Durmuş Türkan, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak “Allah devlet, polis, askere ve kamu görevlilerine zeval vermesin. Bir arabam bir de il merkezinde depom vardı. İkisini sattım, tanesi 23 bin liradan 46 bin lira tuttu. Bin lirasını kendime ayırdım. Geri kalanını bağışlıyorum. İnsanlar imkânı olduğu kadar devletimizin arkasında durmalı. Başımıza bir iş gelirse birincisi Allah, ikincisi devlet var başımızda. Ben buna güveniyorum.” ifadelerini kullandı. Bağıştan haberdar olan Bolu Valisi Ahmet Ümit, Türkan’ı telefonla arayarak teşekkür etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...