Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Neleri var neleri yoksa hepsini devlete verdiler

Neleri var neleri yoksa hepsini devlete verdiler

YAŞAM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüs ile mücadele için başlattığı Millî Dayanışma Kampanyası’na destekler çığ gibi büyüyor.

Bolu merkeze bağlı Çobankaya köyünde yalnız yaşayan Durmuş Türkan, yıllarca çalışarak biriktirdiği paralar ile aldığı otomobilini ve deposunu toplam 45 bin liraya satarak kampanyaya katıldı. 85 yaşındaki Türkan “Ben kimsesizim. Biraz malım vardı, onu da devletimize bağışladım. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ‘Biz Bize Yeteriz’. Parası olanlar  bağışlasın” dedi. Rize Çayeli’nde oturan 77 yaşındaki Hatice Namoğlu da kendisine vefat eden eşinden kalan maaş ile biriktirdiği 10 bin lirayla kampanyaya destek oldu. Namoğlu “Benim çocuğum yok. Evimi, arkamda neyim varsa hepsini Mehmetçik Vakfı’na bağışladım. Keşke daha fazla param olsa da hepsini versem” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...