Gelinden görümceye şok plan

Gelinden görümceye şok plan

YAŞAM Haberleri

Adana’nın Yüreğir ilçesinde Sezen Nisan (39), Suudi Arabistan’da çalışan eşinin gönderdiği parayı altına çevirerek evdeki kasada biriktirmeye başladı. Bunu gören gelin Fatma S. altın ve paraları çalmak için bir plan hazırladı.

Yedek anahtar hazırlayıp Bülent Ü. isimli arkadaşına veren Fatma S., Karataş ilçesine giderek buraya görümcesini çağırdı. Fatma S, daha sonra arkadaşı Bülent Ü’ye evin boş olduğunu haber verdi. Bunun üzerine zanlı, iki arkadaşını da yanına alarak önce eve girdi ardından kasayı alarak arabanın arka koltuğuna yükledi. Arabada yer kalmayınca üç kişi ön tarafa bindi. Komşularının haber vermesi üzerine evine geri gelen Sezen Nisan, polise haber verdi. Polis, 100 kamerayı inceleyerek zanlılara ulaştı. Yakalanan ve olayı itiraf eden Fatma S, Bülent Ü, Ahmet A. ve Ziver A. tutuklandı. Otomobilin ön tarafına üç kişi binen şahıslara, ayrıca sosyal mesafeye uymamaktan para cezası kesildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...