Sokağa çıkma kısıtlaması iptal edilince Şile Sahili'ne akın ettiler

Düzenleyen:
Sokağa çıkma kısıtlaması iptal edilince Şile Sahili'ne akın ettiler

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının iptal edilmesinin ardından Şile Sahili tatilcilerin akınına uğradı. İstanbullular sosyal mesafeli güneşlenerek, maskeyle denize girdiler. Denize girenler havadan görüntülendi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 aydır hafta sonları kısıtlamalarından dolayı evden çıkmayan vatandaşlar bu hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının iptal edilmesini fırsat bilerek Şile Sahili'ne akın etti. İstanbulluların kimisi sahilde güneşlenirken, kimisi ise denize girerek kulaç attı. Bazı vatandaşlar yürüyüş yaparken, bazıları ise gölgelik alanlarda piknik yaptı.

Havanın sıcak olmasını fırsat bilen Yusuf Yıldırım, “Korona virüsünden dolayı yüz yılda yaşanmayacak bir durumu yaşadık. Korona virüsü Dünyayı ve Türkiye’yi ciddi anlamda etkiledi. Bu gün burada tüm önlemler alınmış durumda bizde sosyal mesafeyi koruyarak, maskemizi takarak denize giriyoruz. Tedbirleri elden bırakmayarak eğlenmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Öte yandan sahile akın eden vatandaşlar drone ile havadan görüntülendi.

Sokağa çıkma kısıtlaması iptal edilince Şile Sahili'ne akın ettiler

Vatandaşlar Menekşe Sahili’nde denize girdi

“ÇOK MUTLUYUZ”
Sahilde soluğu alan Tahsin Yücel çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Uzun zamandan sonra pandemi sürecinden dolayı bunaldık sahil havası alıp, kahvaltı yapıp denize girmek için geldik. Arkadaşlarım girdi ben şu an buradayım ilerleyen zamanlarda denize girmeyi düşünüyorum” dedi.

“KORONADAN KORKMUYORUZ”
Cumhurbaşkanına teşekkür eden Günay Mert Akpınar “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun yasağı kaldırdı. 2 aydır evdeydik dışarı çıkamıyorduk çok mutsuzuz sonunda denize geldik korkmuyoruz” diye konuştu.

“YASAĞIN KALKMASI İYİ OLDU”
Yasin Çalkaya ise “Uzun zamandır denize gelemiyorduk karantinadan dolayı geçen sene bu zamanlarda çok defa gelmiştik deniz baya dolu yasakların kalkması iyi oldu. Keyifler iyi oldu şu an 18 yaş yasağı var inşallah o da kalkar onlar da gelirler” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...