Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İkranur cinayet kurbanı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İkranur cinayet kurbanı mı?

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayıp İkranur’dan üç gün sonra acı haber geldi. Savcılık, dere yatağında cesedi bulunan küçük kızın öldürülmüş olabileceğini düşünüyor.

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde cumartesi günü kaybolan yedi yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama çalışmaları acı sonla bitti. Ekipler üç günde 374 hektar alanda tarama yaptı. Bir sonuç elde edemeyen ekipler, çalışmalarını köyün sekiz kilometre aşağısındaki Adaköy Deresi’ne yönlendirdi. Burada dere kenarında küçük kızın cansız bedeni bulundu. İkranur'un cesedi otopsi için Giresun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna “Su derinliği çok fazla değil. İkranur’un oraya bırakılıp bırakılmadığı soruşturmanın sonunda belli olacak” dedi. Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Savcılık, cesedin uzak mesafede bulunmasından dolayı küçük kızın cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Soruşturmanın bu yönde ilerlemesi bekleniyor. Bazı köylüler de kızın kaybolduğu gün çocuk çığlık sesleri duyduğunu iddia ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...