Sokak kedisi için annesini öldürdü

Düzenleyen:
Sokak kedisi için annesini öldürdü

YAŞAM Haberleri

Manisa Şehzadeler ilçesine bağlı Arda Mahallesi'nde yaşayan Nuray Duğrul (54), 2 Temmuz'da eve tadilat için gelen ustalar tarafından mutfakta ölü bulundu.

Polisler tarafından ifadesi alınan kadının 20 yaşındaki oğlu İlhan Süngerciler “Annem ile kahvaltı yaptıktan sonra işe gittim. Acı haberi komşular verdi” dedi. Çelişkili ifadeler veren oğlu Süngerciler, ikinci sorgusunda ise “Sokakta bulduğum kediyi eve getirmek istedim. Annem karşı çıktı. Göğüs kısmından ittim. Dengesini kaybedip başını mutfak bankosuna vurdu. Yerdeki hâlini telefon ile kaydedip korku içinde işe gittim” diye konuştu. Zanlı tutuklanırken mahalleli hakkında “İlhan normal bir çocuk değildi. Bin liraya bisiklet alır, sonra 50’ye satardı. Bu sebeple annesi ile hep tartışırdı. Nuray Abla mahallenin gülüydü” yorumunda bulundu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...