Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4 yaşındaki çocuk 12’inci kattan düşerek hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
4 yaşındaki çocuk 12’inci kattan düşerek hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beylikdüzü’nde 4 yaşındaki bir çocuk, oturdukları sitenin 12’inci katından düştü. Feci şekilde can veren çocuğun ikiz kardeşinin de geçtiğimiz yıl hayatını kaybettiği öğrenildi. Çocuğun ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Olay, Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde lüks bir sitede saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Evde dedesi ile birlikte olan 4 yaşındaki Doruk T., bilinmeyen bir nedenle 12. kattan düştü. Komşularının haber vermesi üzerine olayı fark eden dede sinir krizi geçirdi. Olay anında dışarıda olan anne ve baba da olayı duyunca sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

İkiz kardeşi de 1 yıl önce ölmüş
Feci şekilde can veren çocuğun ikiz kardeşinin de geçtiğimiz yıl hayatını kaybettiği ve acılı annenin hamile olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...