Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malatya beşik gibi sallandı

Malatya beşik gibi sallandı

YAŞAM Haberleri

Malatya dün âdeta beşik gibi sallandı. Saat 12.37'de merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Pütürge merkezli depremin 7,02 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntı yaşandı. Saat 18.30’da 4.4, 21.40’ta da 4.8 büyüklüğündeki artçılar Malatyalıları sokağa döktü. Özellikle Pütürge’de panik havası oluştu. Malatya Valisi Aydın Baruş “Jandarma ve AFAD ekipleri mahallelerle iletişim kuruyor. Şu ana kadar yansıyan olumsuzluk yok" derken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selâhattin Gürkan da “Bölgeden aldığımız ilk bilgilere göre can ve mal kaybı olmadığını öğrendik. İlçede geçmiş dönemdeki depremlerde hasar gören binaların biraz daha ağırlaştığı şeklinde bilgiler aldık” diye konuştu. Pütürge’ye bağlı Tepehan Mahallesi'ndeki bazı mezralardaki evlerde çatlaklar oluştu. Deprem, çevre illerde de hissedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...