Bir aileyi trafik canavarı ayırdı

Düzenleyen:
Bir aileyi trafik canavarı ayırdı

YAŞAM Haberleri

Amasya’da otomobilin 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu aynı aileden baba hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Taşova ilçesi Gemibükü köyü girişinde Uluköy istikametinden gelen Turgay Yurtsever'in (30) kullandığı 71 FH 814 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, çocuğu Sultan Mira (6) ve eşi Özge Yurtsever (29) yaralandı. Yaralılar Amasya Şeraffettin Sabuncuoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen araç sürücüsü Turgay Yurtsever’in naaşı ise Taşova Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Bir aileyi trafik canavarı ayırdı
Kazadan önce araç sürücüsü Turgay Yurtsever'in 35 metre fren yaptığı ama yine de aracın kontrolünü kaybettiği, 50 metrelik uçurumdan ailesi ile birlikte uçtuğu anlaşıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...