Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alibeyköy'de trafikte kadın sürücüye dehşeti yaşattı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA/İHA
Alibeyköy'de trafikte kadın sürücüye dehşeti yaşattı!

YAŞAM Haberleri  / AA/İHA

Alibeyköy'de trafikte sinirlenen bir şahıs, tartıştığı kadın sürücüye dehşeti yaşattı. Şahıs önce kadının aracının üzerine çıkarak aracı tekmeledi. Daha sonra ise tartıştığı kadına tekmeler savurdu. Kadına ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler eden şehir magandası gözaltına alındı. Emre E., çıkarıldığı savcılıkça tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Olay, akşam saatlerinde Eyüpsultan Alibeyköy’de yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir şahıs henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte kadın bir sürücü ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen şahıs, kadına küfür ederek saldırmaya başladı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı. Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

TUTUKLAMA TALEBİYLE HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Alibeyköy'de trafikte kadın sürücüye saldırıp hakaret ettiği görüntüleri sosyal medyada tepki çeken kişinin gözaltına alındığını bildirdi. 

Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Trafikte tartıştığı kadına ve aracına saldırarak dehşeti yaşatan Emre E., çıkarıldığı savcılıkça tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...