Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Motosikletlilere ceza yağdı, plakasızlar toplanıyor

Düzenleyen:
Motosikletlilere ceza yağdı, plakasızlar toplanıyor

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ’da Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından motosikletlilere yönelik uygulamalar kapsamında kurallara uymayanlara 22 bin lira ceza kesildi.

14 Kasım Caddesi üzerinde yapılan uygulamada, kurallara aykırı, gürültü kirliliğine sebep olan abart egzos, plakasız ve evrakları eksik olan motosiklet sürücülerine para cezası uygulandı. Plakasız motosikletler, trafikten men edilerek, çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

Vatandaştan tam not
Aynı gün uygulamaya katılan polis ekipleri, kask takan ve evrakları tam olan sürücülere teşekkür etti. Öte yandan vatandaşlar, trafik kontrollerinin meydana gelebilecek kazalar açısından önemli olduğuna vurgu yaparak, denetimlerini sıklaştıran polislere teşekkür etti.
Uygulamada çok sayıda plakasız motosiklet bağlanırken, kurallara riayet etmeyen sürücülere toplam 22 bin lira ceza kesildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...