HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kula’da tedbirlere uymayana af yok

Düzenleyen: /
Kula’da tedbirlere uymayana af yok
Manisa, Haber

YAŞAM Haberleri

Manisa’nın Kula ilçesinde Covid-19 denetlemeleri tüm hızıyla sürüyor. Kaymakam Kemal Duru ve kurum amirlerinin bizzat katıldığı denetlemelerde kurallara uymayan vatandaşlar kesilen ceza sayısı 107’ye ulaştı.

Kula’da korona virüs tedbirleri kapsamında denetleme yapıldı. Kaymakam Kemal Duru'nun da katıldığı kurum amirleri grubu olmak üzere, toplam 4 grup tedbirler kapsamında denetim yaptı. Kurum amirleri ile birlikte denetime çıkan Kaymakam Duru ise, vatandaş ve esnafların kurallara uyup uymadığını denetledi. Kurallara uyum sağlayan vatandaş ve esnaflara teşekkür eden Kaymakam Duru, salgın sürecini birlik ve beraberlik içerisinde kurallara uyum sağlayarak atlatacaklarını söyledi.

107 kişiye ceza
Öte yandan Covid-19 denetimleri kapsamında kurallara uymayan vatandaş ve esnaflara da cezai işlem uygulanmaya devam ediyor. Bu kapsamda yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yürütülen denetimlerde, kurallara uymadığı tespit edilen 107 kişiye cezai işlem uygulandı. Salgın sürecini daha iyi yönetmek ve halk sağlığını korumak için denetimlerin ve cezai işlemlerin daha da sıkılaşacağı ifade edildi.
Kaymakam Kemal Duru'nun da katıldığı denetlemeye, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Güldane Kaçar, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bilgin Sarısu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen ve kolluk kuvetleri eşlik etti

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...