Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali sosyal medya hesabından uyardı: Yayılım en yüksek düzeyde

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Vali sosyal medya hesabından uyardı: Yayılım en yüksek düzeyde

YAŞAM Haberleri  / İHA

Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Balıkesirlilere yeni haftanın sağlık ve bereket getirmesini dileyerek, artışın devam ettiği pandemi konusunda uyarılarını bir kez daha yineledi.

Haftanın ilk paylaşımında konuya dikkat çekmek için her zaman olduğu gibi vatandaşlara doğrudan seslenmeyi tercih eden Vali Şıldak tedbirlere herkesin uymak zorunda olduğu vurguladı.

Salgının il genelinde de hazla yayıldığını açıklıkla ifade ederek tek çözümün tedbirleri tam olarak uygulamak olduğunu tekrarladı. Vali Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımında; “Salgın hastalık İlimizde çok hızlı ilerliyor. Yayılımı en yüksek düzeyde. Şimdi tedbirlere tüm gücümüzle uymak zorundayız! İstisnasız herkese sorumluluk düşüyor! Balıkesir’i en ciddi şekilde tedbir almaya çağırıyorum..” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...