HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Her yerde aranan 3 çocuk babasından acı haber

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Her yerde aranan 3 çocuk babasından acı haber
Sivas, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sivas'ta Kızılırmak kenarında cansız beden bulundu. Cesedin, bir gün önce hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 3 çocuk babası K.H.'ya ait olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, kent merkezi Kızılırmak kenarında bulunan yan yolda meydana geldi. Yol üzerinde bir şahsın hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, şahsın av tüfeğiyle vurulmuş olduğunu ve öldüğünü tespit etti. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı çalışmada cesede 5 metre uzaklıkta bir adet av tüfeği bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından şahsın cesedi morga kaldırıldı. Öte yandan cesedin yakınları tarafından bir gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu 3 çocuk babası K.H. ya ait olduğu tespit edildi. Yol kenarında park halinde bulunan K.H.'ye ait araçsa otoparka çekildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...