HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Zonguldak’ta korkutan manzara! Sosyal mesafe hiçe sayıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Zonguldak’ta korkutan manzara! Sosyal mesafe hiçe sayıldı
Zonguldak, Koronavirüs, Covid-19, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak’ta hafta başı ile birlikte başlayan yoğunluk korkutan manzaralara neden oldu. Sosyal mesafe ve maske kurallarına hiçe sayan vatandaşlar dolayısıyla "Ve Zonguldak" günlerinin geri gelmesinden endişe ediliyor.

Son dönemlerde koronavirüs vak'a artışlarının olmasına ve yapılan tüm uyarılara rağmen Zonguldak’ta insan kalabalığı korkunç manzaralara neden oldu. Caddede çoğu vatandaş sosyal mesafe ve hijyen gibi kuralları adeta hiçe saydı. Caddelerde bazı vatandaşların ise maskeyi çenesinin altında taşıdığı görüldü. Polis ekiplerinin sık sık uyarıda bulunmasına rağmen vatandaşların umursamaz davranışları dikkat çekti.

Sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayan vatandaşlara tepkide bulunan Kemal Arat, ‘Koronavirüse halkın yüzde 60’ı inanmıyor. Virüse inanmadıkları için maske takmıyorlar ve sosyal mesafeyi hiçe sayıyorlar. Tedbir alınması lazım. Devlet büyüklerinin söylemiş oldukları sözlere uymamız gerekiyor. Herkesin kesinlikle koronavirüse dikkat etmesi lazım’’ dedi.

Zonguldak’ta korkutan manzara! Sosyal mesafe hiçe sayıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...