Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaza sonucu aracın altında kaldı, babasının elini bir an olsun bırakmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kaza sonucu aracın altında kaldı, babasının elini bir an olsun bırakmadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Diyarbakır'da yolun karşısına geçmeye çalışan baba ve oğlu, kazaya karışan aracın altında kaldı. Aracın altında kalanlar çevredekilerin yardımıyla çıkarılırken küçük çocuk, babasının elini bir an olsun bırakmadı.

Olay, Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kavşakta dönüşü almak isteyen otomobile, başka bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle refüje çıkan otomobil, karşıdan karşıya geçen baba ve oğlunun üzerine çıktı. Kazada araçlarda bulunan 2 kişi ile baba ve oğul yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar otomobilin altında kalan baba ve oğlu çıkardıktan durumu 112 acil sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Kaza sonucu aracın altında kaldı, babasının elini bir an olsun bırakmadı
Öte yandan kaza nedeniyle korkan çocuk, ambulans gelene kadar babasının elini bırakmadı. Çevredeki vatandaşlar, kavşakta yaya şeridinin olmaması yüzünden bölgede sürekli kazaların yaşandığını söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...