Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gümüşhane-Giresun karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Düzenleyen:
Gümüşhane-Giresun karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

YAŞAM Haberleri

Doğu Karadeniz bölgesini herhangi bir dağ zirvesi aşmadan Doğu Anadolu’ya bağlayan tek geçiş güzergahı olan Tirebolu-Kürtün karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle Giresun-Gümüşhane karayolu ulaşıma kapandı.

Özellikle bu yaz mevsiminde gerçekleşen heyelanlar nedeniyle sık sık kapanan Gümüşhane-Giresun karayolu bu kez yine Giresun’un Doğankent ilçesine bağlı Aslancık köyü bölgesindeki servis yolunda gerçekleşen heyelan nedeniyle kapandı.
Heyelan nedeniyle ekipler bölgede çalışmalara başlarken yol Valiliklerin talimatıyla yarın öğlen saatlerine kadar trafiğe kapatıldı.
Giresun tarafından yolu kullanmak isteyen sürücülerle Gümüşhane tarafından yolu kullanmak isteyen sürücüler Gümüşhane-Trabzon karayolunun Kürtün kavşağı ve Kürtün ilçe çıkışındaki güvenlik noktasından Trabzon istikametine yönlendiriliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...