HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Plakasız motosiklet cephanelik gibi çıktı

Düzenleyen: /
Plakasız motosiklet cephanelik gibi çıktı
Kuşadası, Haber

YAŞAM Haberleri

Kuşadası’nda KOM ekiplerinin yaptığı operasyonda plakasız bir motosikletin bagajı ile belirlenen bir adreste toplam 6 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ve şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Kadınlar Denizi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki bir adrese operasyon düzenledi. Söz konusu adreste ve kapı önünde bulunan plakasız bir motosikletin koltuk altındaki bagajında gizlenmiş vaziyette toplam 6 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait 5 şarjör ve 10 adet mermi ele geçirildi. KOM ekipleri ruhsatsız silahlara el koyarken, belirtilen adreste bulunan D.K. ve R.S. isimli iki şüpheli ile gözaltına alınarak, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...