Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6-8 Ekim olayları mağduru Mehmet Gökgöz: Arınç'ın oğlu şehit olsaydı, Demirtaş için böyle konuşabilir miydi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
6-8 Ekim olayları mağduru Mehmet Gökgöz: Arınç'ın oğlu şehit olsaydı, Demirtaş için böyle konuşabilir miydi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’da 6-8 Ekim 2014'te terör örgütü YPG ve PKK yandaşlarının 'Kobani' olaylarını bahane ederek çıkardığı olaylarda vahşice öldürülen Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanlığı YİK üyeliğinden istifa etmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "6-8 Ekim'de, Bülent Arınç'ın oğlu şehit olsaydı Demirtaş için böyle konuşabilir miydi" dedi.

Diyarbakır'da 6-8 Ekim 2014'te terör örgütü YPG ve PKK yandaşlarının 'Kobani' olaylarını bahane ederek çıkardığı olaylarda vahşice öldürülen Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı Yüksek İstifasını Kurulu üyeliğinden (YİK) istifasını değerlendirdi. Mehmet Gökgöz, Bülent Arınç'ın Demirtaş için kullandığı sözlerin kendilerinin içini yaktığını belirterek, "Biz şehit ailelerini düşünsün. Ben tek değilim, polis var, askeri var, sivil var, HDP’nin önünde nöbet tutan insanlar var, hepsinin çoluk çocuğu var. Eğer onun yanında oğlunun ciğeri tatlıysa bizim de o kadar tatlıdır. Biz milletvekili değiliz, fakiriz ama bizim de ciğerimiz yanıyor. Demirtaş için kullandığı kelimeler bizim içimiz yakıyor. Ben o gece onu seyrettim kahrı perişan oldum. Ben Diyarbakır Valiliğinde seninle konuştum, sen 'hee hee’ dedin başını salladın. Acaba o kelimeleri unuttun mu? Ayıptır sana, yazıklar olsun. Kendinizi satmayın. Bu PKK’yı savunanlar, bu HDP’yi savunanlar katliamdan başka hiçbir şey yapmamışlar. Bir eserleri yoktur. Tek eserleri ölümdür, öldürmektir. İyi ki istifa etti. Ben çok memnun kaldım istifa etmesinden. Sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Böyle insanları yanına toplamasın. 6-8 Ekimde, Bülent Arınç'ın oğlu şehit olsaydı Demirtaş için böyle konuşabilir miydi" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...