Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hafta sonu kısıtlamasında ilk gün: Sokaklar bomboş kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hafta sonu kısıtlamasında ilk gün: Sokaklar bomboş kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle meydanlar boş kaldı. Araçlar ve vatandaşlar ise polis kontrolünden sonra ilerliyor.

Dün 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek. Bugün meydanlarda, yollarda ve duraklarda dünkü yoğunluktan eser kalmadığı görüldü. Eminönü Meydanı'da boş kalan meydanlardan birisi oldu. Normal zamanlarda insan kalabalığının oldukça yoğun olduğu meydanda kısıtlamadan dolayı sessizlik hakim oldu. Boş kalan meydan ve yollarda polis ekipleri denetim noktaları oluşturarak kontrol sağlıyor.

Kadıköy ve Üsküdar Meydanı havadan görüntülendi
Koronavirüs ile mücadele kapsamında, 81 ilde 56 saat sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması dün gece 21.00 itibariyle başladı. Kısıtlamaların ardından caddeler, sokaklar ve meydanlar boş kaldı. Boş kalan meydanlar havadan görüntülendi.

İstanbul Anadolu Yakası'nda sokağa çıkma kısıtlaması sonrası binlerce aracın ve yayanın uğrak noktası olan Kadıköy ve Üsküdar Kent Meydanı sessizliğe büründü. Sabah saatlerinde ise kentin birçok noktasında polis ekipleri tedbir ve denetimlerini devam ettirdi. Sessizliğe bürünen Kadıköy ve Üsküdar Meydanı havadan görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...